Insändare till Lokaltidningen

Förra tisdagen skrev Stefan Olsson, Sverigedemokraternas ordförande i Landskrona, en insändare angående verkningslösa integrationsprojekt. Insändaren utvecklades såklart till att skylla Sveriges förfall på det mångkulturella samhället och invandrarna. I helgen skrev jag ett svar på insändaren och förhoppningsvis kommer den finnas med i nästa upplaga av Lokaltidningen. Jag bifogar min insändare. Trevlig läsning!

sverigedemokraterna-visar-sin-rätta sida

P.S. Spanien kommer möta Ryssland i semifinal. Vilken match det kan bli!

Annonser

Etiketter: , , ,

6 svar to “Insändare till Lokaltidningen”

 1. Oscar Bokeroth Says:

  Hörrudu Erik!
  Du skriver följande i din insändare:
  ”Vi i moderaterna anser inte att människor ska klumpas ihop i grupper utan istället ska varje enskild människa bedömas efter sin insats. Det är inte okej som situationen i Landskrona är idag, men lösningen är inte att slänga ut en massa människor bara för att vi vill komma åt några rötägg”.

  Är det inte ungefär det som Moderaterna (förlåt, Alliansen) gör med arbetslösa och sjuka? För att komma åt myglarna så skärper vi reglerna för alla.

 2. erikraita Says:

  Hej Oscar!

  Vi i Moderaterna anser att det ska löna sig att arbeta. Under många år har Socialdemokraterna tvingat in folk i utanförskap och nu är det alliansens uppgift att röja upp. Ja, vi skärper reglerna, men samtidigt så ger vi de som kan möjligheterna att arbeta vilket inte Socialdemokraterna gjorde. Jag tror att männsikor i första hand vill jobba och göra rätt för sig, det kan de flesta under den nya regerningen och det kunde inte många innan.

  Sen är det klart att de som är sjuka ska få hjälp, men ju fler som jobbar desto bättre kan vi hjälpa de som inte jobbar pga sjukdom.

 3. Daniel Says:

  Men tjena hallå!
  När är det dags för samtliga partier (undantaget sd) att vakna upp och se vad som är roten till våra problem här i Landskrona.. Har ej röstat sd tidigare, men när samtliga partier nonchalerar vad som verkligen är det stora problemet så kommer jag garanterat rösta på sd i nästa val. Det är absolut inget fel i att ta emot invandrare, men vi kan inte ta emot fler än vad vi klarar av… Tyvärr kommer denna stad att förfalla om vi fortsätter på samma vis som tidigare.. och då är jag en av de första att lämna.. Och tro mig, där är fler i min sits (en hel del m-röstare) som tänker i exakt samma bana! Bli inte förvånade om Sd kliver upp som största parti 2010.. Ni har blivit varnade, gör något åt det..

 4. erikraita Says:

  Absolut, vi kan inte ta emot hur många som helst. Men jag hävdar bestämt att alla i som finns i Landskrona för närvarande kan och ska få möjligheten till ett jobb och ett bra liv. Detta har Socialdemokraterna vägrat många människor i Landskrona under lång tid, men lösningen är inte att utvisa folk som Sverigedemkraterna påstår utan att ge människor jobb. Vi får inte glömma att det på samma gång är brist på arbetskraft på många håll och det är ditt som invandrare ska söka sig.

 5. Oscar Bokeroth Says:

  Jag är inte nöjd med svaret då du ej svarar på min fråga. Jag undrade ej över er politik. Läs gärna inlägget igen.

 6. erikraita Says:

  Nu var det nog du som inte läste mitt inlägg, eftersom jag tydligt säger att vi skärper reglerna och dessutom motiverar varför vi gör det.

  Dock så handlade min ursprungliga artikel om hur Sverigedemokraterna förenklar ett problem och generaliserar människor, vilket de sedan försöker hitta felaktiga lösningar på. Det som Sverigedemokraterna gör är rasism och det är en mycket stor skillnad mellan det och att ställa krav på att alla som kan ska försörja sig.

  Hoppas du är mer nöjd med detta svar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: