Vecka 27

Veckan började med att jag genomförde min plikt för fosterlandet. När jag gick av på tisdagen kunde jag se fram emot en hel veckas ledigt och flera aktiviteter som olika föreningar i Moderata Ungdomsförbundet arrangerade.

Det började direkt på onsdagen med att jag åkte till Malmö där jag spenderade eftermiddagen med att kampanja utanför Bo01, tillsammans med Björn Olsson, Katarina Welitschka och Robert Maricic. Även om kampanjen inte var så framgångsrik så var det en gemytlig stämning när vi på kvällen begav oss till O’Learys Sportsbar och såg Hammarby spela oavgjort med Halmstad. Senare anslöt Gustav Schyllert och Torbjörn Tegnhammar till oss kampanjare som var kvar. Kvällen fortsatte i samma trevliga stämning ända in på småtimmarna.

Dagen efter på torsdagen var det dags för Dallasfest i Höör och där bjöds vi på den bästa maten som jag någonsin ätit i MUF-sammanhang. Stort tack till Johan Svahnberg som var ansvarig för maten. Efter flera tal och många skratt så begav jag mig tillsammans med Malmödelegationen till Malmö, då jag inte kunde ta mig hem till Landskrona, på grund av Skånetrafikens usla tider. Konkurrens utsätt! Även nu blev det en oförglömlig kväll och natt med många galna upptåg.

Den 4 juli spenderades såklart traditionsenligt i Helsingborg, där vi firade att det stora landet i väst hade nationaldag. Detta gjordes på Gröningen i centrala Helsingborg med grillning. Att vi hade flera amerikanska flaggor som vi hängde upp lite här och var kring den grillplats vi fått tag i gav många blickar samt en del glada tillrop. Det fina vädret var ändå pricken över i:et. Se scenariot framför dig att du sitter kring en grillplats och grillar hamburgare tillsammans med ett tjugotal vänner. Det är 25 grader fortfarande, trots att solen ligger lågt vi horisonten. Det blåser en lätt vind som får flaggorna att fladdra i vinden och vattnet nere vid stranden att krusa sig. På en CD-spelare sjunger Bryan Adams om sommaren 1969. Kan det bli mer idylliskt än så?

Efter grillningen begav vi oss till lokalen där vi festade och hade trevligt en bra stund till. Det var extra trevligt att Karl Holst (MUF Kalmar), Caroline Wessel (MUF Jönköping), Elin Kvicklund (MUF Skaraborg) samt Fredrik Wevle (MUF Danderyd) tog sig ända till Skåne för att delta i festligheterna.

På lördagen avslutades festveckan med att MUF Ängelholm hade Sommarsittning och trots att jag var lite sliten vid det här laget så hade jag riktig trevligt. En mycket bra avslutning på en makalös vecka!

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: