Veckans frihetsvän vecka 28

Från och med denna vecka ska jag en gång i veckan utse en person här på min blogg som har gjort någonting extra bra för friheten. Denna person kommer få det fina priset av att bli ”Veckans frihetsvän”.

Isabella Löwengrip

Veckans frihetsvän vecka 28 är: Isabella Löwengrip

Motivering: ”Isabella är en av Sveriges mest inflytelserika bloggare och har skapat en helt egen stil för att framföra frihetssyften till människor som inte är politiskt hängivna. Under den gångna veckan har hon dessutom framträtt i Almedalen och visat att det finns en stor seriositet bakom det hon sysslar med. Isabella öppnar moderat politik för människor som aldrig tidigare bryt sig om partibeteckningar och folkval. Därför är Isabella veckans frihetsvän.”

Annonser

Etiketter: , ,

3 svar to “Veckans frihetsvän vecka 28”

  1. Jacob Says:

    Jovars, en notorisk politisk talare är hon. Ja alltså, politik vad gäller skor, läppglans och glass. Vi vet ju alla att det är så ute att äta jordgubbsglass.

  2. erikraita Says:

    Ja, Jacob du har ju i alla fall bra koll på hennes blogg verkar det som. Kanske kan hon även få dig att tänka lite frihetliga tankar!

  3. Jacob Says:

    Jag surfar ofta in där då jag beundrar hennes förmåga att få folk att tro på henne som en korkad blondin. Dock det faktum att hon egentligen är skitsmart och tjänar miljoner på sin blogg, endast genom att kommentera allmänna orättvisor och nya skarfsar är det inte så många som fattar. Men att tjejen har en intressant politisk åsikt finner jag befängt, då hon hämtat sina källor i senaste Veckorevyn samt Elle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: