Anna Sjödin blir rektor

I dagens Aftonbladet intervjuas Anna Sjödin på grund av att hon blivit anställd som rektor på Vindelns Folkhögskola utanför Umeå. Att hon blivit rektor för skolan spelar mig ingen större roll, dock skulle jag aldrig någonsin vilja gå på en skola som leds av en kriminell socialdemokrat. Men det är ju bara en personlig åsikt.

Nej, det som jag regerade på är följande:

Reportern frågar: ”Skolan är drogfri. Du har själv dåliga erfarenheter av alkohol. Kan det vara till någon fördel eller nackdel?”

Då svarar hon: ”Att skolan är drogfri betyder inte att de som går där har missbruksproblem. Jag tycker inte att jag ska diskrimineras från jobbet för att jag blivit misshandlad av en dörrvakt.”

Det håller jag verkligen med om. Om Anna Sjödin hade blivit misshandlad av en dörrvakt ska hon verkligen inte diskrimineras för det, men nu var det ju inte så. Det är riktigt svagt av Sjödin att inte erkänna att hon misshandlade en dörrvakt (det blev hon dömd för) samt kallade den samme flera rasistiska saker. Hon borde ta tjuren vid hornen och be om ursäkt istället för att bete sig så som en barnunge.

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Anna Sjödin blir rektor”

  1. Göran Andersson Says:

    Vilka kvalifikationer fick hon jobbet på. Att hon varit SSU-chef, alltså chef för Sveriges Supande Ungdom. Eller var det för att hon dömdes för att ha slagit en manlig vakt på en innekrog i Stockholm då hon supit till med en kompis. Jag har för mig att hon bestämt hävdade att hon inte var berusad. Eller var det bara för att hon råkar vara Socialdemokrat och Folkhögskolorna är ju deras lekstugor.

    Ja säg det den som vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: