Veckans frihetsvän vecka 33

Condolezza Rice

Veckans frihetsvän vecka 33 är: Condolezza Rice

Motivering: ”Under den gångna veckan invaderades Georgien av Ryssland. Reaktionen från västmakterna lät inte vänta på sig och den person som tydligast av alla fördömde invasionen av Georgien var utrikesministern för världens mäktigaste land. I direktsänd TV sade hon ”This will not be tolerated” och samtidigt gjorde hon klart USA:s syn på Rysslands agerande. Condolezza Rice har under den gångna veckan tydligt gjort klart att den georgiska befolkningens frihet kommer försvaras med varje medel. Därför är hon veckans frihetsvän.”

Veckans frihetsvän är en utmärkelse som Erik Raita delar ut varje vecka till någon som han anser har gjort något extra bra för friheten under den gångna veckan.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Veckans frihetsvän vecka 33”

  1. folbrycht Says:

    Ironiskt att du delar ut utmärkelsen ”frihetsvän” till en person som uppmanar till mer våld. Känns som om hela världen glömt Ghandi. Dessutom så är det absolut inte frihet som denna person eller USA förespråkar, vi borde alla fatta att detta är bara början på en av de upphettningar som det kalla kriget utstår. Georgien kommer bli för Ryssland vad Vietnam var för USA, men jag kan garantera att det inte blir mildare konsekvenser då vi har en rik industri som varken ryssarna eller jänkarna vill ge upp frivilligt. Det var bara en tidsfråga innan någon av dem tog vara på chansen.

    En annan sak som är ironisk är att du skriver om dig själv i tredje person.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: