Partiledardebatten

Igår var det partiledardebatt i SVT och såklart satt jag klistrad framför TV:n. Vinnarna av debatten enligt min åsikt var Jan Björklund och Lars Ohly, som lyckades få fram sina budskap på ett bra sätt. Fredrik Reinfeldt såg lite trött ut, men gjorde ändå helt OK ifrån sig. Göran Hägglund nådde inte fram alls och Maud Olofsson var blek. Som tur är var Maria Wetterstrand lite för aggressiv och Mona Sahlin är verkligen värdelös på partiledardebatter. Är det verkligen henne som svenska folket vill ha som statsminister? Jag tror inte det.

I dagens Aftonbladet bedömer de alliansen som knappa vinnare och det måste jag hålla med om. Vänsterkartellen visade än en gång att de inte kan samarbeta och det känns inte trovärdigt att de kommer kunna göra det inom en snar framtid heller. Avslutningsvis var det lite intressant att en del i debatten bara handlade om vänsterkartellens oförmåga att just komma överens. Har detta någonsin tidigare i en partiledardebatt varit en egen punkt?

Annonser

Etiketter: , , ,

2 svar to “Partiledardebatten”

  1. Anonym Says:

    Reinfeldts groda: http://www.youtube.com/watch?v=PdvHz4camx8

  2. erikraita Says:

    Jag är inte med på resonemanget. Om du syftar på att Fredrik sa något som är inkorrekt så finns där gott om statistik som visar att så inte är fallet.

    Om det däremot är så att du vill lägga någon skuld på invandrarna så är detta också inkorrekt, då det är utanförskapet i allmänhet som är problemet. Detta har Fredrik jobbat aktivt i mot under våra 2 år, men vi får inte glömma att Socialdemokraterna har mer eller mindre styrt Sverige i 60 år. Det går inte att förändra det som hänt under 60 år på 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: